Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в

...
Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в
Коментари Харесай

Пловдивчанката Венцислава Тафкова: Бях на 13, когато ми забиха макетно ножче в ръката, изпитвах срам

" Бях едвам на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цялостен живот.И знаеш ли какво изпитваш в този миг? Срам! Дълги години ме беше позор от този белег ". Това написа в своя инстаграм профил Мис България 2020 година Венцислава Тафкова.
Прочетете още
Миската написа това във връзка случая на жестокото принуждение в Стара Загора, в което 18-годишната Дебора бе нападната с макетно ножче от Георги Николаев. Случилото се възмути цяла България и провокира вълна от гневни мнения в обществените мрежи. Лекарите са създали над 400 шева на порезните рани на момичето, носът й е строшен, а насилникът обръсна косата и.

сти, с цел да кажат хората „ не ” на насилието и да изразят поддръжка за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на експанзия.

" Възмутена съм от хората, които си затварят очите за насилието над дамите. Бясна съм, че трябваше да се стигне до 400 шева! Гневна съм, че когато завоювах купата " Мис България " и застанах зад идеята за насилието на дамите и децата, никой не ми обърна внимание.Не пиша този пост, с цел да опиша моята история, а с цел да покажа на младите девойки, че няма от какво да се срамят ", написа още миската.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР